NIT LAUS

The temporary installation was realized for the graphic award ceremony LAUS. The ceremony took place in the court of the Centro de Cultura Contemporanea de Barcelona (CCCB). The walkable tube system was used simultaneously as structural delimitation and as a connecting tunnel, offering the visitors a new way to reach the award area through the CCCB. The tube was experienced both from the inside and the outside as a translucent body that created unusual boundaries. Different visual projections and light accents enabled the visitor to enjoy the installation as a mixture of a massive and dematerialized subject. The project was realized in cooperation with the office of architecture Cloud9.

Team: Pietro Balp, Marco Canevacci, Michael Heim, Marc Hernandez in cooperation with Cloud9
Thanks to: Al Victor
Photos: Luis Ros




Plastique Fantastique - Platform for temporary architecture - Torstrasse 161, 10115 Berlin - info@plastique-fantastique.de